Monday, 25 November 2013

iolss dah resign...yeehaa!

as salam....

amboii...tajuk mmg x boleh blah kann....kekeke.... yup..aku dah hantar surat resign kat boss tadi...30 days  notice... ye laa nak fokus persiapan kahwin la katekn.... lagipn lg dua bulan je ni nk majlis nye ni....asyik sibuk keje je...persiapan banyak tertangguh....kad kawin pn tak tempah lagi ni....tidakkkk...ape nak jadi ni oii.... kad kahwin mr.tunang dah siap dah... dah bg pn kt aku...uishh....mmg x blh jadi nih....

oh ye, aku pnye resignation letter 30 days notice tu start 30hb ni...so last day aku nnt 30hb 12 nnt la kan....patutnye aku nk awal lg...nk start semalam, 25hb tp boss aku x bg pulak.... sebabb....hjung tahun adalah bonus... so boss aku nak aku dptkn bonus dulu baru dia bagi aku berenti... boleh mcm tu??

aku x kisah sebenarnya...tp aku kalau blh mmg nk dapatkn bonus dlu sebelum blah kn...aku ni keje pn kontrak je....tah dpt ke tidak bonus tu kn.... kalau dpt alhamdulilah.... rezeki nak kahwin kan... boleh pegi honeymoon...muehehe...gatal sungguh naaa.....

oh ye (sekali lagi), nnt dah kahwin aku akn dok kt utara.... kt kedah nunnn..... skrg aku dok bersama famly tersayang kt n9...jauh mmg jauh...tp seorang isteri wajib berada disisi suami kann....lagi pun mr.tunang anak tunggal kepada ibu tunggal....so aku pn kesian kt bakal mak mertua... dah la anak sorg je, xkn nk dok jauh.... mcm aku adik beradik ramai xpe... mak aku xla sunyi sgt....hopefully.... tp xpe....n9 dgn kedah xla jauh sgt kn....boleh je blik stiap sebulan dua kn...sesape blogger yg dok utara blh laa geng ngn aku nnt yee *kenyit mata......

eh, trpjang plak aku bebel ye....lain kali aku update lg ea....nk pegi kastam plak lepas ni...boringg....


gambar xde kaitan....sbb x syok update xde pic diri sendiri..boleh mcm tu?? kekekee

4 comments:

  1. Ok la tu. Semoga dapat bonus berganda2... hehehe...

    ReplyDelete
  2. utara kjat belah mana tu huuu...
    semoga dipermudahkan ya urusan perkahwinan...

    ReplyDelete