Sunday, 3 November 2013

Lunch - KFC Crazy Crunch

as salam....

eh eh harini aku terajin plak update blog kn....hehehe....bukan ape....boringg sgt dok ofis ni....keje plak xde...so berblog walking la aku smbil mengupdate blog...muehehe... (ni kalau cikgu BM bace ayat aku ni confirmed fail trus..hehe)

aku baru tadi lpas lunch td....mngidam KFC Crazy Crunch tu la....sape dah mkn? ok x? sedap ?

bg aku ok la...x sedap mane pn...x crunchy mane pn....rase dia lebih kurang yg biase tu je...tp yg spicy pnye....tp dah mngidam sgt kn....so aku pegi la mkn sorg2....pasrah ok pasrah ni mkn sorg.... hehehe....


ni yg aku mkn td....
so kalau sape2 nk try tu blh la....mane tau kt tmpat korg rase dia lg sedap ke kn.....lg crunchy ke knn....kalau dah try bgtau aku ye...nk jugak tau pndapat korg cmne kn....

gambar kt atas ni dr instagram aku.... so sape2 nk follow tu blh follow ea... insha Allah aku follow blik.... korg search nama aku @shaz_arina....


tenkiu sudi baca..... :)

7 comments:

  1. lama dah tak makan kfc, time pregnant ni bau ayam pun tak lalu :)

    ReplyDelete
  2. nomm.nommmm.. u make me craving with this syg.. hehe

    salam kunjungan daripada bie,
    www.jalinan-cintaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. skun ni mmg k.el giler mkn ayam goreng..lg2 kfc..hahaha
    smpai en. hubby dah borin makan ayam goreng kat rumah hahaha
    nti k.el nak try hat ni pulak

    ReplyDelete
  4. Suke ayam goreng. Kalau nak cari yg best mmg selalu ke kfc la. Dah mkn dah crazy crunch ngan member aritu kat kfc petronas kat federal highway lepas keluar dari seksyen 7 shah alam. Boleh tahan sedap. Tapi previously punya mcm lgi best. Tak pedas sgt pun. Tapi herbs die sedap. ;)

    ReplyDelete