Sunday, 17 November 2013

Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je !

hi korang!

so tgk title pn dah tau aku update pasal ape kn....hikhikhik... dah lame ok x join segmen-segmen ni...ni baru la ade hati nk join....hehe...sbb segmen ni mcm best je...mcm best je... haha... aku baru je jmpe blog ni... blog Mak Dara...



nak join segmen ni senang je.... first, letak header Mak Dara ni kt blog korang.. pastu letak satu gmbar korang yg korang rase mcm comel je mcm comel je....
 tadaaaa....ni la gambar yg aku rase aku mcm comellllll jeee.....

comel x comel x....heehe
sila la join kalau korang nak join ye...


tenkiu....
NOTA PENTING : This segmen is truly JUST FOR FUN dan tidak sekali kali berniat untuk mennyinggung mana mana pihak . Harap maklum.

26 comments:

  1. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini. Nice. Dari segmen yang sama.

    http://zack-hoya.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  5. singgah dr segmen yg sama..gud luck..:)

    ReplyDelete
  6. haiii .. sy follower yang ke #103 (^_^)

    ReplyDelete
  7. comel mata tu
    bulat anak mata tu ..hikihk
    dtg bw here
    skali folow n mnbung sekali tok fayna :)

    ReplyDelete
  8. done folo sini.. bulatnye mata dia.. comel2

    ReplyDelete
  9. memang comel pon. balas kunjungan :)

    http://irapunyela.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  10. Macam co----mel jer....hahahah.. abak follow sini bals kunjungan..
    http://lorong-cinta.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  11. dtg membls kunjungan sambil melawat rumah...gud luck dear!!

    ReplyDelete
  12. singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

    http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  13. good luck..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  14. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  15. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan..

    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done!

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  17. opsss..
    shark singgah dari segmen yg sama..
    mmg comey dah tu :)

    ReplyDelete
  18. memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    ReplyDelete
  19. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  20. blas kunjungan dari segment yang sama .. ^_^ done follow sini

    ReplyDelete
  21. bolat .. heheh dr segmen sama ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  22. Datang balas kunjungan dari http://dayahdanish.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html .

    ReplyDelete
  23. Dari segmen yang sama. Salam perkenalan :) http://leeya-gimmick.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  24. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete