Tuesday, 19 November 2013

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah

as salam semuaaaa.....


eh, kalau korang prasan, rajin plak aku join segmen ni kan...sudah ketiadaan idea kah? sudah malas kah taip pnjang2? tidakkk kengkawan....idea tu ade, cume x berkembang je....hahaha....sbb aku sebenarnya ade byk produk nk review...tp tu nnt2 la ye...tgu disaat diri dahku rajin....muehehe....

ok la back to the point.... ni first time aku join Segmen dari blogger Ayu Insyirah ni....



sape2 nk join blh la ke blog Ayu Insyirah ye....syarat2 dia senang jee.....cepat2 sebelum trlambat....


tenkiu... :)

18 comments:

  1. terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu ni.. ada masa nanti boleh la blogwalking bersama-sama..link dibawah ayu dah senaraikan url rakan blogger yang dah join segmen ni.. sama2lah kita eratkan ukhwah yang dibina ini...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/senarai-rakan-blogger-segmen.html

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan...dari segmen yang sama...

    http://nutrientlife.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  3. hai ^^ dari segmen yang samaa ^^ http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  4. bw here. dari segmen sama. done follow awak!

    ReplyDelete
  5. hi
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  6. datang blogwalking sini.. singgah dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  7. salam kenal #121
    follow me back http://permatabiru0310.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Salam kenal dri segmen .. Follow sini .. http://gadizspectacles.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Blogwalking dari segmen yang sama http://badlishahazman.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  10. Hye ! Dari segmen yg sama http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  11. done follow :)
    http://shidasitusini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Dari segman yang sama :D

    http://berstoryatsini.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum...
    Alhamdulillah ..
    Singgah Sini Dari Segmen Yang Sama
    DONE FOLLOW !!!
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen yang sama....

    Regards,
    Follwer #127

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen yang sama:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  16. Salam knal..Dari segmen yang sama..sambil2 tu follow sini..slmt bw ke blog kawan2 semua..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum…
    K Idah datang singgah dari segmen yang sama…

    Selamat berkenalan.. :D

    ReplyDelete
  18. http://asma-sah.blogspot.com/2013/12/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    Singgah sini ..

    ReplyDelete